دانلود تحقیق درمورد پيامدهاي جدايي

دانلود تحقیق درمورد پيامدهاي جدايي

0 1.6k
دانلود تحقیق درمورد پيامدهاي جدايي

با دانلود تحقیق در مورد پيامدهاي جدايي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پيامدهاي جدايي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق پيامدهاي جدايي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد پيامدهاي جدايي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:25 صفحه

قسمتی از فایل:

 

پيامدهاي جدايي

عواقب و پيامدهاي احتمالي طلاق يا تأثير آن در پديده‌هاي رواني و اجتماعي فرزندان طلاق را مي‌توان چنين بر شمرد:

 1 - بزهكاري كودكان و نوجوانان، ناسازگاري‌ها و رفتارهاي ضد اجتماعي آنان.

 2 - فحشا به ويژه در نتيجه فقر و ناآگاهي.

3 - اعتياد زنان، مردان و كودكان و استفاده از كودكان در توزیع مواد‌مخدر و ديگر فعاليت‌هاي غيرمجاز.

 4 - پرخاشگري و ناسازگاري كودكان، فرار از منزل و ولگردي آنان.

 5 - افت تحصيلي، خودكشي زن يا شوهر و حتي كودكان.

 6 - كاهش ميل به ازدواج در ديگر افراد خانواده به ويژه بچه‌‌های طلاق.

 7 - اهمال و مسامحه والدين در تعليم و تربيت فرزندان، ايجاد آسيب‌هاي رواني و اجتماعي براي آنان.

 8 _ فرزندان پسر طلاق در همانند‌سازي‌ مردانه دچار اشكالات زيادي خواهند شد و در بسياري از موارد تمايلات هم جنس گرايانه از خود بروز مي‌دهند و اتكاي به نفس آنان نيز به شدت كم مي‌شود.

 9 - فرزندان طلاق با گذشت 5 سال به هيچ وجه نمي‌توانند ثبات هيجاني و عاطفي خود را از دست دهند.

 10 - بچه‌هاي طلاق آينده خوبي را براي خود تصور نمي‌كنند و اطمينان خود را به اركان زندگي از دست مي‌دهند و از آنجا كه بي‌توجهي خانواده را به مسائل و نيازهاي خود لمس مي‌‌كنند، در آينده نسبت به افراد پيرامون خود و در مقياس بالاتر، اجتماع، به نوعي بي‌اعتنايي و بي‌توجهي كشيده مي‌شوند.

 فرزندان طلاق

 طلاق و فروپاشي خانواده ضمن بر هم زدن تعادل رواني - عاطفي افراد خانواده موجب بروز آسيب‌هاي اجتماعي مي‌شود. طلاق به هر دليلي درست يا نادرست پيامدهايي براي فرد و جامعه دارد.تحقيقات نشان مي‌دهد، كه اثرات طلاق بستگي به سن كودك هنگام طلاق دارد. همچنين اثر طلاق بر كودك به جنسيت، شخصيت، ميزان ناسازگاري و درگيري والدين و حمايت خانواده و دوستان كودك بستگي دارد.

جدايي پدر و مادر يك اثر آني و زودگذر نيست؛ بلكه در تمامي‌ مراحل زندگي فرزندان اثرات منفي و زيانباري را بر جاي خواهد گذاشت. پراكنده شدن اعضاي خانواده و محروميت فرزندان از سرپرستي مشترك والدين، پس از فروپاشي و از هم گسيختگي خانواده آنان را از داشتن مواهب و مزاياي زندگي خانوادگي محروم مي‌كند و هويت فردي و خانوادگي فرزندان طلاق را مختل مي‌كند.

 آسيب‌شناسان اجتماعي براين باورند كه پس از جدايي والدين، مسائل روحي و رواني بسياري براي فرزندان ايجاد مي‌شود. از جمله: بدبيني به جنس والد ديگر و بي‌خبر ماندن از روحيات و ساختار وجودي او كه آسيب‌هاي آن بعدها در ازدواج چنين فرزنداني آشكار مي‌شود. مشكلات رواني و جسماني، تربيتي، احساس گناه و سردرگمي، اختلال در هويت و احتمال گرايش به بزهكاري را مي‌توان از جمله آثار مخرب وزيانبار معنوي و مادي طلاق روي فرزندان برشمرد.

 فرزنداني كه براثر طلاق والدين، حاميان اصلي خود را از دست مي‌دهند، بيش از ديگران در خطرند و به راحتي فريب ظاهر آراسته و سخنان فريبنده افراد را مي‌خورند. طبق تحقيقات انجام شده، 70درصد افرادي كه دچار آسيب‌هاي اجتماعي مي‌شوند فرزندان طلاق هستند. از اين‌رو توجه به مقوله پيشگيري از طلاق اهميت خاصي دارد.

 

تاریخ درج: 14 آذر 1386 ساعت 02:38

تاریخ تایید: 14 آذر 1386 ساعت 05:46

تاریخ به روز رسانی: 14 آذر 1386 ساعت 05:42

 

 

 

 

 

 

 

 


در كنار مسايل مبتلا به نهاد خانواده در شرايط فعلي از جمله افزايش سن ازدواج و عدم تمايل به‌ازدواج كه نوعي تهديد عليه كيان خانواده مي‌باشد، طلاق نيز از جمله آسيب‌هاي اجتماعي است كه در اغلب جوامع رو به رشد قابل مشاهده است.

از هم پاشيدگي خانواده‌ها، بجا ماندن فرزندان اين خانواده‌ها يا همان "فرزندان طلاق" كه آنان نيز دچار مشكلات و كاستي‌هايي مختص بخود مي‌شوند و نيز كمرنگ شدن محبت و عاطفه در ميان اعضاي خانواده و افزايش بزه در نوجوانان و جوانان از جمله مسايلي است كه در قرن اخير گريبانگير بسياري از جوامع انساني شده است.


به عقيده كارشناسنان پديده طلاق وضعيتي در نقطه مقابل پديده ازدواج است به شكلي كه آثار مخرب و ويرانگر آن


7,000 تومان