دانلود تحقیق درمورد ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ

دانلود تحقیق درمورد ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ

0 1.7k
دانلود تحقیق درمورد ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ

با دانلود تحقیق در مورد ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد ماشينهاي دوار در كارخانجات بزرگ

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:109 صفحه

قسمتی از فایل:

فصل اول :

مقدمه

 بسياري از تجهيزات حساس وكليدي در كارخانجات و به خصوص صنايع بزرگ را ماشينهاي دوار تشكيل مي‌ دهند و نابالانسي جرمي قسمتهاي متحرك اين تجهيزات يكي از مشكلات تكراري و مهم آنها است . بسياري از روتورها در معرض تغيير دائمي شرايط بالانس قرار دارند . اين تغييرات معمولاً به دليل سايش در اثر برخورد مواد ساينده ، چسبيدن برخي مواد مانند گرد و غبار ، رسوب مواد ، تغييرات حرارتي در ماشين ، تغييرات پروسه كاري و غيره رخ مي‌ دهند . بروز مسايل فوق باعث بالا رفتن ارتعاشات ماشين شده و در نتيجه موجب كاهش عمر قطعات و خرابي المانهاي ماشين مي‌گردد.

 افزايش ارتعاشات مي‌تواند به حدي برسد كه كاركرد ماشين را غير ممكن نموده و توقف ماشين را اجتناب ناپذير نمايد . در چنين شرايطي يك راه حل قديمي يعني بالانس در محل نصب چاره ساز مي‌باشد . در اين روش توسط دستگاه‌ هاي آناليز ارتعاشات از ماشين اندازه‌گيري ارتعاشي به عمل مي آيد و دامنه و فاز ارتعاشات اندازه‌گيري مي شود . سپس براساس دستورالعمل مشخصي با چندين مرحله راه‌اندازي و توقف تجهيز و اتصال وزنه‌ هاي بالانس كننده آزمايشي و تكرار اندازه‌گيري‌ها نهايتاً روتور به شرايط بالانس جرمي رسيده و عمليات بالانس به پايان مي‌رسد و تجهيز مجدداً راه‌اندازي مي‌گردد . اين پروسه در شرايط مختلف معمولاً بين چند ساعت تا چند روز به طول مي‌انجامد .

 


چكيده

 ارتعاشات ماشين‌هاي دوار يكي از مسايل مهم مهندسي محسوب مي‌گ ردد . نابالانسي روتور به عنوان عمومي‌ترين منبع ايجاد ارتعاشات ، رايج‌ترين مشكل سيستمهاي دوار مي‌باشد . افزايش دائمي نابالانسي در بسياري از تجهيزات صنعتي مانند فنها ،‌ توربين‌ها ، پمبها ، كمپرسورها و ... عموماً موجب توقف توليد گرديده و خسارات سنگيني به صنايع وارد مي‌كند . امروزه بالانس اتوماتيك ماشينهاي دوار به عنوان يكي از جديدترين و بهترين راه ‌حلها مورد توجه مجامع علمي و صنعتي قرار دارد . در اين پروژه بالانس اتوماتيك ماشينهاي دوار مورد بررسي قرار گرفته است .

ابتدا روشهاي مختلف بالانس اتوماتيك و كنترل ارتعاشات شناسايي و دسته‌بندي شده است .به طور كلي روشهاي بالانس اتوماتيك به دو دسته فعال و غير فعال تقسيم مي‌گردد. در روشهاي غير فعال بالانس رينگ و گلوله مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته و معادلات ديناميكي حاكم بر اين سيستم ، شرط جواب دهي و نقاط تعادل آن بررسي شده است .

 سيستمهاي بالانس فعال نيز به دو دسته تقسيم گرديده‌ اند . دسته اول سيسمتهاي كنترل مستقيم ارتعاشات مي‌باشند كه قادرند از طريق عملگرهاي مغناطيسي ، نيروهاي كنترلي مناسبي براي كنترل ارتعاشات روتور به آن اعمال كنند . دسته دوم ابزارهايي هستند كه با جابجا كردن وزنه‌هاي تصحيح ،‌ روتور را بصورت اتوماتيك و كنترل شده بالانس مي‌نمايند .

 به طور كلي سيستمهاي جابجا كننده‌ي وزنه به سه دسته‌ي هدهاي دكارتي ، قطبي و جابجايي مايع تقسيم مي‌شوند . در اين پروژه در ضمن معرفي اين سه دسته ، معادلات حاكم ارائه شده ونمونه‌هايي از هر يك معرفي شده است . روشهاي كنترل سيستم بالانس اتوماتيك به دو دسته ، « جابجايي بهينه » و « جابجايي مشخص » تقسيم شده و هر يك براي روتورهاي جفكات و روتور صلب با در نظر گرفتن اثرات ژيروسكوپي و براي روتورهاي انعطاف پذير ، شرح داده شده است .

بالانس اتوماتيك به روش مودال و ضرايب تأثير نيز شرح داده شده و براي رفع معايب آنها يك الگوريتم بالانس اتوماتيك تركيبي پيشنهاد شده است . در اين روش ابتدا ماتريس ضرايب اثر از روي پارامترهاي مودال محاسبه شده و اين ماتريس براي شروع عمليات بالانس به كار مي‌رود . حين جابجايي جرم ماتريس ضرايب اثر جديد محاسبه و براي تكميل و عمليات بالانس به كار مي‌رود .

بحث ديناميك روتورها عنوان مباحث مقدماتي براي تكميل بحث و فهم چگونگي عملكرد سيستمهاي بالانس اتوماتيك ارائه گرديده است . شبيه سازي عددي روشهاي بالانس اتوماتيك براساس معادلات به دست آمده در اين قسمت انجام شده است .

توقف ماشين و در نتيجه توقف خط توليد در اثر نابالانسي معمولاً خسارات سنگيني به كارخانجات وارد مي آورد . يك راه حل مناسب براي اين مساله استفاده از سيستمهاي بالانس اتوماتيك مي‌باشد . سيستمهاي بالانس كننده فعال كه ايده اوليه آن از سالهاي پيش ارائه گرديده ، سيستمهايي هستند كه قادرند يك ماشين دوار را در هنگام بروز نابالانسي ، بصورت خودكار و بدون نياز به متوقف كردن تجهيز بالانس نمايند . اين كار توسط جابجا شدن وزنه‌هايي كه بطور دائمي به روي روتور نصب شده‌ اند صورت مي‌گيرد . مهمترين مزيت اين سيستمها عدم نياز به متوقف كردن تجهيز براي عمليات بالانس مي‌باشد .

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر