دانلود پروژه تحلیل فضاهای شهری تحلیل و بررسی میدان انقلاب تا میدان حر

دانلود پروژه تحلیل فضاهای شهری تحلیل و بررسی میدان انقلاب تا میدان حر

0 2.5k
دانلود پروژه تحلیل فضاهای شهری تحلیل و بررسی میدان انقلاب تا میدان حر

دانلود پروژه تحلیل فضاهای شهری تحلیل و بررسی میدان انقلاب تا میدان حر

شرح مختصر:

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل پروژه تحلیل فضاهای شهری تحلیل و بررسی میدان انقلاب تا میدان حر می باشد که در قالب پاورپوینت (pptx) قابل ویرایش و در 96 اسلاید تهیه و تنظیم شده است. برای خرید و دانلود فایل از لینک پرداخت پایین اقدام نمایید.

شناخت منطقه مورد مطالعه:

موضوع مطالعه و طراحی ساماندهی فضایی جزیی از خیابان کارگر جنوبی حدفاصل میدان انقلاب اسلامی و میدان حرّ است. خصوصیات ساختاری و نحوه شکل‌گیری این مسیر به صورت زیر است:
کل خیابان کارگر شامل کارگر شمالی و کارگر جنوبی بعد از خیابانهای ولیعصر و حافظ از محورهای عمده شمالی – جنوبیِ تقریباً پیوسته در تهران مرکزی است. اما این محور کارگر از طرفی با طولانی‌ترین محور شرقی – غربی تهران یعنی خیابان دماوند، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان آزادی و بزرگراه مخصوص کرج، در مکان میدان انقلاب تقاطع دارد. مسیر مورد مطالعه به صورتی با ساختار اصلی تهران قدیم ارتباط پیدا می‌کند. بدین معنی که بعد از تخریب قلعه ناصری، خیابانی بر مسیر خندق و دیوار قلعه حد فاصل دروازه باغشاه و دروازه گمرک احداث گردید. این خیابان سپس از سمت جنوب تا محل فعلی میدان راه‌آهن و از سمت شمال در زمینهای مزروعی و باغات بیرون قلعه دهکده امیرآباد مجاور مکان فعلی میدان انقلاب و در مرحله بعد به طرف شمال (کارگر شمالی) ادامه یافت. میدان حر نقطه پایانی منطقه مورد مطالعه در بررسی حاضر تقریباً در محل سابق دروازه باغشاه ایجاد گردیده است، امروز برخی از اولین ساختمانهای یکی دو طبقه خیابانی که بیرون شهر ناصری احداث شده بودند و بسیار فرسوده شده‌اند در این مسیر باقی مانده‌اند.
تاریخچه منطقه ۱۱
منطقه ۱۱شهرداری تهران از بخشهای مرکزی کلان شهرتهران است . سابقه شکل گیری بافتهای مسکونی به اولین تجدید حیات تهران دردهه ۱۲۸۰ ه .ق بازمی گردد و مقارن آن سالهاست و به پیکره سنتی شهر تهران مربوط می شود . بدون شک رونق ،توسعه و شکل گیری ساختارهای اصلی منطقه مربوط به دوران پهلوی اول است بین سالهای ۱۳۰۴تا۱۳۲۰ که بتدریج این عناصر یا در محدوده کنونی منطقه ۱۱ و یا درجوارآن است .(عناصری چون راه آهن ، دانشگاه پادگان ، بیمارستان و پارک شهر) بطورکلی تا سال ۱۳۴۲ بخشهای مهمی ازمنطقه ۱۱ ازمناطق مرفه نشین و پررونق تهران محسوب می شود.اما همزمان به لحاظ موقعیت مرکزی منطقه فعالیتهای کارگاهی و بازارهای تخصصی دربخشهای شمالی منطقه رونق می یابند. منطقه ۱۱ از نظر تاریخی یکی از مناطق مهـم میـراث فرهنگـی به شمار می آید که از جمله می توان به دروازه قزوین , بـاغ شـاه , خیابان شیخ هادی و خیابان منیریه اشاره نمود . پیشینه فرهنگی منطقه در دوران قبل از انقلاب به دلیل وجود محله جمشید و سایر معضلات اجتماعی آن بسیار تیره و تار بود ولیکن با ظهور انقلاب و همت شهرداری , آن محلات فاسد به بزرگترین مرکز تفریحی و ورزشی شهر تبدیل شد

5,000 تومان